ReadyToGo

De beste voorbereiding op winters avontuur.

Heeft u deze winter een roadtrip of shortski gepland? Ontdek onze
all-in ReadyToGo wintercheck, de handigste inpaktips en de beste reisapps van het moment om optimaal te genieten van uw reis.

Nu met

GRATIS

Mercedes-Benz WinterFit.

Ontvang hem gratis bij een ReadyToGo-nazicht. Scroll naar beneden en ontdek er alles over.

Geldig t/m 28 februari 2019.


Mercedes-Benz WinterFit.
Lees meer Read More Icon

Uw smartphone als reisagent

De beste reisapps van het moment op een rij.

Big Day

Big Day

Met Big Day wordt uitkijken naar uw volgende reis bijna even leuk als de reis zelf. Want dankzij deze gepersonaliseerde kalender kunt u aftellen naar uw volgende reis met zelfgekozen foto’s.

SAS Survival Guide

SAS Survival Guide

Waar u deze winter ook op avontuur gaat, met de SAS Survival Guide overleeft u elke situatie. Van EHBO-technieken, instructievideo’s en een zonnekompas tot de ultieme survival-checklist: deze app is uw all-in-one survivalgids op reis.

SayHi

SayHi

Verhalen vertellen in de bar of aan het kampvuur is een leuke manier om nieuwe vrienden te maken op reis. En met SayHi doet u dat zelfs in het Chinees of Portugees. Want deze app vertaalt voor u alles rechtstreeks naar een andere taal via de voice recorder van uw smartphone. Zo missen uw nieuwe vrienden geen enkel detail van het verhaal.

Night Sky

Night Sky

Breng het zonnestelsel dichterbij via uw smartphone met Night Sky. Deze app zoekt ruimteobjecten en sterrenbeelden wanneer u uw smartphone naar de sterrenhemel richt en vertelt u meer over het heelal. ’s Nachts sterren kijken tijdens uw roadtrip was nog nooit zo leuk.

Yuggler

Yuggler

Op reis gaan met kinderen is al een avontuur op zich. Yuggler helpt u daarbij door de leukste, kindvriendelijke activiteiten in uw buurt te vinden. In deze app vindt u bovendien ook tips van andere ouders en leuke aanbiedingen.

Google Lens

Google Lens

Google Lens herkent de wereld rondom u. Met deze app kunt u populaire locaties, dieren, planten en zelfs teksten scannen met de camera van uw smartphone. Dus is die leuke après-skibar niet open wanneer u passeert? Richt gewoon uw smartphone naar het gebouw om meer te weten te komen over de openingsuren.

Polarsteps

Polarsteps

Herbeleef elk detail van uw winters avontuur dankzij dit reisdagboek op uw smartphone. Polarsteps houdt voor u automatisch uw foto’s maar ook alle bezochte locaties en afgelegde routes bij op een wereldkaart die u makkelijk met familie en vrienden kunt delen.

Been

Been

Vroeger was er de scratchmap, nu is er Been. Met deze app houdt u eenvoudig alle landen bij waar u ooit al geweest bent. Is het eens tijd voor iets nieuws? Been toont u op de wereldkaart in welk continent u het minst vaak gereisd heeft. Zo heeft u meteen inspiratie voor uw volgende avontuur.

ReadyToGo

Vertrekkensklaar
in 30 minuten –
voor maar

€ 66,-

Inpakken en wegwezen!

Vijf turbotips voor inpakken zonder zorgen.

  • Check List IconMaak een checklist
  • Check List IconMix 'n match
  • Check List IconRol uw kledij op
  • Check List IconVerpak winterkleding in vacuümzakken
  • Check List IconDenk digitaal

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak daarom een checklist met alle spullen die u nodig heeft op reis en werk de lijst item per item af.

Denk op voorhand na over kledingcombinaties. Een jeansbroek of warme trui kunt u gemakkelijk in verschillende outfits combineren.

Voorkom gekreukte kledij en bespaar plaats in uw koffer door kledingstukken op te rollen.

Ski-jassen en dikke truien nemen veel plaats in. Met vacuümzakken herleidt u deze kledingstukken tot een fractie van hun oorspronkelijke volume.

Laat leesboeken en reisgidsen thuis en neem in de plaats uw smartphone of e-reader mee.

Mercedes-Benz WinterFit

Ontvang onze complete reinigingsset nu gratis.

Als u een ReadyToGo-nazicht laat uitvoeren vóór 31/01/2019, ontvangt u gratis een Mercedes-Benz WinterFit. Deze reinigingsset biedt u alle essentials voor een schone voorruit en een perfect zicht: Mercedes-Benz WinterFit geconcentreerde ruitensproeiervloeistof, ruitenontdooier spray, ijskrabber en microvezeldoek.

=
WinterFit geconcentreerde ruitensproeiervloeistof

WinterFit geconcentreerde ruitensproeiervloeistof

De Mercedes-Benz ruitensproeiervloeistof verwijdert olie, roet en zout van uw voorruit voor een optimaal zicht. Bovendien beschermt deze winterwash uw sproeiers ook tegen dichtvriezen.

Ruitenontdooier

Ruitenontdooier

Bij temperaturen tot -15 °C ontdooit onze antivriesspray de ijslaag op uw ruiten.

IJskrabber

IJskrabber

Met deze ijskrabber verwijdert u snel en eenvoudig dikke ijslagen op uw ruit zonder het glas te beschadigen.

Microvezeldoek

Microvezeldoek

Van uw ruiten tot uw cockpit: met deze hoogwaardige microvezeldoek krijgt u elk oppervlak schoon, zelfs zonder reinigingsproducten.

Bereid uw Mercedes-Benz voor op de winter met ReadyToGo.

Bereid uw Mercedes-Benz voor op de winter met ReadyToGo.maak hier een afspraak
X

Persoonlijke gegevens

Producten

Sroll Up Icon