SLUITEN X

Repair & Reconnect.

Bij schade kan u als Mercedes‑Benz rijder vertrouwen op het beste schadeherstel.

 

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor Repair & Reconnect?

Met Repair & Reconnect blijft uw Mercedes-Benz betrouwbaar en veilig. Precies zoals u het mag verwachten.

Een integrale aanpak om uw wagen weer in topvorm te krijgen.

Gecertificeerde Repair & Reconnect Servicepunten hebben alle specifieke kennis in huis.

Uitsluitend met gespecialiseerde apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen.

2 jaar garantie op de herstelling en de onderdelen.

Voorbeelden van schadegevallen: 

de schade achter de schade.

Parkeerschade

Schade aan uw bumper. Het kan iedereen overkomen door steenslag, een paaltje of de trekhaak van een andere wagen. Een kras, deuk of een scheur in de bumper kunnen een directe impact hebben op de Active Brake Assist. Deze voorkomt kop-staartbotsingen en aanrijdingen met overstekende voetgangers door actief in te grijpen wanneer u iets zou missen.

 

Ruitschade of vervanging

Een sterretje of een barst in uw voorruit. Met de juiste gereedschappen en materialen is het optisch zo hersteld. Het correct monteren van een voorruit in uw Mercedes-Benz is echter cruciaal. Zo maakt de correcte montage van de voorruit direct onderdeel uit van de veiligheidssystemen van de wagen. Bijvoorbeeld de Active Lane Keeping Assist. Die waarschuwt met een trillend stuurwiel bij het onbedoeld wisselen van rijbaan. Bij naderend gevaar voert het systeem ook een actieve remingreep uit.

 

Carrosserieschade

Een kras of deuk in de carrosserie? Jammer, want hierachter bevinden zich de sensoren van de Active Blind Spot Assist. Als het systeem signaleert dat het wisselen van rijbaan gevaarlijk is, waarschuwt het met een rode gevarendriehoek in de buitenspiegel. De omgeving van de wagen wordt dan actief in de gaten gehouden. Wanneer de bestuurder niet reageert op de zichtbare waarschuwing, volgt een hoorbaar signaal. Blijft het gevaarlijk, dan volgt via het ESP een eenzijdige remingreep om de wagen binnen de rijbaan te houden. De slimme verdeling van remkracht corrigeert de richting, waardoor de kans op een aanrijding drastisch afneemt.

 

Maak een afspraak

Stappenplan: wat te doen bij schade.

Bel gratis de Service24h op 00800 1 777 7777. Gebruik indien aanwezig Mercedes-Benz Contact of Mercedes me connect. Met een druk op de knop wordt er hulp geboden.

Is er contact geweest? Vul met andere betrokkenen het aanrijdingsformulier in. Vraag gegevens van getuigen. Dat is waardevol als de betrokken partijen het niet eens zijn over hoe het ongeval is ontstaan. Onderteken samen het formulier.

Fototoestel of smartphone bij de hand? Maak foto’s van de stand van de voertuigen, de locatie en de schade. Dat kan als bewijs dienen bij onenigheid over de toedracht van het ongeval. Schakel in het buitenland wanneer mogelijk de politie in om een verklaring af te leggen.

Kies zelf naar welk Repair & Reconnect Servicepunt u gaat. Er is er altijd één in de buurt. Neem contact met ons op, rijd uw wagen erheen of vertel de takeldienst naar welk Servicepunt u wil gaan.

SLUITEN X
1
2
3

Selecteer uw producten.

De producten kunnen worden gereserveerd bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Geef hieronder aan welke producten en/of diensten u wilt reserveren. Uw Erkend Servicepunt neemt dan contact met u op.

Ga verder naar uw gegevens
1
2
3

Contactgegevens

Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder. Het door u gekozen Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt nadien contact met u op.

 

Heeft u een persoonlijke logincode ontvangen? Vul uw code hieronder in, dan wordt een aantal velden automatisch voor u ingevuld.

 

Verstuur uw aanvraag
1
2
3

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar website

Uw bestelling #

Mercedes-Benz Mechelen