SLUITEN X

ReadyToGo
Slechts € 66,-

Aanbevolen maximumprijs inclusief btw. Eventuele herstellingskosten zijn niet inbegrepen.

Maak een afspraak

Bent u er ook klaar voor?

Uw Mercedes-Benz levert het hele jaar door ongemerkt een gevecht met de elementen. Met de juiste aandacht slaat hij zich er moeiteloos doorheen. Maak daarom een afspraak bij uw Erkend Servicepunt Mercedes‑Benz voor een ReadyToGo-check. Daarbij wordt uw wagen op 22 cruciale punten gecontroleerd en krijgt hij een frisse wasbeurt aan de buitenzijde. Zo bent u samen weer helemaal klaar voor de winter.

 

null

Geen verrassingen.

Met de Mercedes-Benz My Service Deals bepaalt u zelf welk onderhoud uw wagen krijgt. Dankzij onze transparante servicepakketten voor een vaste prijs weet u altijd waar u aan toe bent. Ontdek nu welk pakket het best bij u past.

Bekijk onze tarieven
null

Alleen de beste mensen.

Bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz werken alleen de beste technici aan uw wagen. Alleen zij kennen uw wagen door en door en hebben de kennis, de expertise, het gereedschap én de originele onderdelen die uw wagen als nieuw houden.

Maak een afspraak
null

Het hele jaar gratis pechverhelping.

Het is fijn om te weten dat u altijd wordt geholpen als er iets misgaat. Met Mobilo, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz, bent u in heel Europa verzekerd van hulp. Na elke onderhoudsbeurt* wordt Mobilo voor maximaal een jaar verlengd.

Meer over Mobilo
* Mobilo geldt automatisch 2 jaar lang voor nieuwe Mercedes-Benz personenwagens met een eerste inverkeerstelling vanaf 01/01/2015 en wordt aansluitend automatisch verlengd bij elke onderhoudsbeurt die volgens de voorschriften van de constructeur wordt uitgevoerd door een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Voor Mercedes-Benz personenwagens met een eerste inverkeerstelling vóór 01/01/2015 geldt Mobilo 4 jaar lang en wordt de dekking daarna automatisch verlengd bij elke onderhoudsbeurt die volgens de voorschriften van de constructeur wordt uitgevoerd door een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz.

Een kleine Mercedes-fan blij maken?

Neem eens een kijkje in onze online shop.
Nu shoppen >

Dit mag u niet missen.

SLUITEN X
1
2
3

Selecteer uw producten.

De producten kunnen worden gereserveerd bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Geef hieronder aan welke producten en/of diensten u wilt reserveren. Uw Erkend Servicepunt neemt dan contact met u op.

Ga verder naar uw gegevens
1
2
3

Contactgegevens

Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder. Het door u gekozen Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt nadien contact met u op.

 

Heeft u een persoonlijke logincode ontvangen? Vul uw code hieronder in, dan wordt een aantal velden automatisch voor u ingevuld.

 

Verstuur uw aanvraag
1
2
3

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar website

Uw bestelling #

Mercedes-Benz Mechelen