SLUITEN X

Alles binnen handbereik.

De drie apps van Mercedes me leiden u 24 uur per dag snel en efficiënt door de connected wereld van Mercedes-Benz. Ze verbinden u met uw wagen, met alle digitale services en met uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, zodat u altijd eenvoudig vindt wat u nodig heeft. Eigenlijk zijn ze dus onmisbaar voor elke Mercedes‑Benz rijder. En u, bent ú al verbonden? Het is heel eenvoudig.

De beschikbaarheid van services is afhankelijk van het model en de uitrusting van uw wagen. Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz kan u vertellen of uw wagen geschikt is voor Mercedes me en zo ja, welke functies van toepassing zijn.

Een echte wannahave voor mannen? 

Ook die vindt u in onze online shop.
Nu shoppen >

Altijd en overal.

De drie apps van Mercedes me geven u altijd en overal toegang tot de wereld van Mercedes-Benz, inclusief uw eigen wagen. De Mercedes me-services zijn ontwikkeld om uw leven eenvoudiger te maken.

Meer over Mercedes me
null

De Mercedes me-app.

Met deze app op uw smartphone heeft u altijd uw Mercedes-Benz op zak. U kan op elk moment de status van uw wagen nakijken: actieradius, bandenspanning, of de ruiten en deuren gesloten zijn en nog veel meer. Of u stuurt alvast uw volgende bestemming naar het navigatiesysteem van uw wagen.

Ontdek het hier
null

De Mercedes me Store-app.

Hier vindt u alle digitale producten die beschikbaar zijn voor uw Mercedes-Benz. Na aankoop beheert u de Mercedes me services en on-demand configuraties eenvoudig met uw smartphone.

Ontdek het hier
null

De Mercedes me Service-app.

Deze app geeft u een seintje als uw Mercedes-Benz toe is aan een onderhoudsbeurt. U kan dan via uw smartphone een afspraak maken, want met de app staat u altijd rechtstreeks in contact met uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Ook vindt u er how-to video’s over allerlei interessante functies van uw wagen.

Ontdek het hier
Carice uit Houten

Mijn moeder is erg gesteld op comfort. Soms breng ik haar ergens naartoe. Dan hou ik tijdens de koffie het interieur van mijn wagen via de app op temperatuur. Een groot succes!

Karen uit Brecht over de Mercedes me-app
Gerard uit Heemsmerk

Ik gebruik mijn wagen intensief en kan simpelweg niet zonder. Ik controleer de vloeistoffen dagelijks met de Mercedes me Service-app en krijg een seintje als hij toe is aan onderhoud.

Steven uit Leuven over de Mercedes me-app
Martijn uit Groningen

Met je eerste elektrische wagen kom je in een heel andere wereld terecht. Zeker als je moet laden. Waar? Hoeveel kost het? Hoe lang moet ik laden? Met Charge van Mercedes me leerde ik gelukkig heel snel bij.

Dries uit Genk over de Mercedes me Store-app

Dit mag u niet missen.

SLUITEN X
1
2
3

Selecteer uw producten.

De producten kunnen worden gereserveerd bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Geef hieronder aan welke producten en/of diensten u wilt reserveren. Uw Erkend Servicepunt neemt dan contact met u op.

Ga verder naar uw gegevens
1
2
3

Contactgegevens

Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder. Het door u gekozen Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt nadien contact met u op.

 

Heeft u een persoonlijke logincode ontvangen? Vul uw code hieronder in, dan wordt een aantal velden automatisch voor u ingevuld.

 

Verstuur uw aanvraag
1
2
3

Bedankt!

Uw aanvraag is verstuurd.

Uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar website

Uw bestelling #

Mercedes-Benz Mechelen