Click – click – connected!

Alle informatie over uw wagen altijd beschikbaar – rechtstreeks op uw smartphone.

Stap in de digitale wereld van Mercedes-Benz

Verbinding maken met uw Mercedes-Benz is eenvoudig. Hoe u dat doet, hangt af van het model en het bouwjaar. Ontdek hier wat uw wagen nodig heeft.

Mercedes me connect

Mercedes me connect

Heeft u een van de nieuwste modellen van Mercedes-Benz? Dan is deze standaard uitgerust met onze intelligente connectiviteitsservices. U hoeft alleen nog maar een Mercedes me-account aan te maken en uw wagen aan uw account te laten koppelen door uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz. Activeer uw wagen bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz, download de Mercedes me-app en u bent klaar voor een rijervaring die nog relaxter én eenvoudiger is.

Mercedes me Adapter

Mercedes me Adapter

Is uw wagen nog niet voorzien van Mercedes me connect? Geen probleem. Uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz zorgt voor een gratis upgrade met de Mercedes me Adapter – ook de montage is trouwens volledig gratis. In het modeloverzicht kunt u nagaan of uw wagen ook online kan gaan met de Mercedes me Adapter.

De juiste app is dé sleutel tot alle intelligente functies van Mercedes me. Zo zijn belangrijke voertuiggegevens altijd beschikbaar en krijgt u toegang tot allerlei handige functies.

Check of uw Mercedes-Benz geschikt is voor de Mercedes me Adapter

Ontdek de voordelen van de Mercedes me Adapter

Slim verbonden onderweg: enkele services die u extra comfort en gemak bieden.

Parkeerplaats zoeken

Parkeerplaats zoeken

Deze handige functie laat zien waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaatsen zijn – inclusief openingstijden en tarieven.

Car Health Monitor

Car Health Monitor

De app waarschuwt u als uw wagen niet goed functioneert. U kunt bovendien direct een telefonische afspraak maken met uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz om het defect te verhelpen.

Serviceafspraak boeken

Serviceafspraak boeken

Een serviceafspraak maken met uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz kan met één klik in de app.

Rijstijl analyseren

Rijstijl analyseren

Analyseer uw rijstijl op basis van uw acceleratie- en remgedrag. Dit geeft u tips om zuiniger te rijden en uw rijcomfort en veiligheid te verhogen.

Hulp bij pech of ongeval

Hulp bij pech of ongeval

Pech of een ongeval? De app beschikt over uw locatie- en voertuiggegevens en stuurt deze door naar het Mercedes-Benz noodoproepcentrum. Zo kunnen hulpdiensten snel ingeschakeld worden.

Naast deze services biedt Mercedes me nog veel meer handige functies die u het leven onderweg een pak makkelijker maken.

Meer informatie vindt u hier

* Neem voor meer informatie over functionaliteit en geschiktheid van uw model contact op met uw Mercedes-Benz dealer.

Uw adapter opnieuw inpluggen

Uw adapter opnieuw inpluggen

Heeft u bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz de Mercedes me Adapter laten installeren? Na onderhoud of reparatie kan het nodig zijn om de adapter opnieuw te plaatsen. Dat gaat snel als u deze vier stappen volgt:

1

Pak de adapter erbij

Zorg ervoor dat het Mercedes-Benz logo richting het bestuurdersportier wijst.

2

Vind de aansluiting

Deze bevindt zich links onder de stuurkolom (in sommige gevallen onder of rechts onder de stuurkolom).

3

Plug de adapter in

Klik de Mercedes me Adapter vast. Open de Mercedes me Adapter-app om uw smartphone en wagen met elkaar te verbinden via Bluetooth.

4

Voltooi de verbinding

Een rode led op de Mercedes me Adapter licht op als de verbinding voltooid is. Gebeurt dit niet binnen 3 minuten, dan kunt u via de Bluetooth-instellingen van uw smartphone de verbinding ook handmatig tot stand brengen.

Ontdek de voordelen van Mercedes me connect

U weet al dat Mercedes-Benz voor een bijzondere rijervaring staat. Geniet er nu nóg meer van met deze intelligente services van Mercedes me.

Digitale voertuigsleutel

Digitale voertuigsleutel

Ver- of ontgrendel uw Mercedes-Benz vanop uw smartphone. Handig als de passagiers al bij de wagen staan terwijl u er nog niet bent. Meer nog: u kunt uw wagen ook starten met uw smartphone.

Live Traffic Information

Live Traffic Information

Dankzij online verkeersinformatie vindt het navigatiesysteem van uw wagen altijd de optimale route voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk files omzeilen.

Remote Online

Remote Online

De app laat u zien waar uw wagen geparkeerd staat én hij gidst u ernaartoe. Heeft u de route voor morgen al uitgestippeld? Via de app stuurt u hem naar het navigatiesysteem van uw wagen. Rijdt u hybride of elektrisch? Dan laat de app naast de resterende actieradius ook het dichtstbijzijnde oplaadstation zien.

Remote parkeerassistent

Remote parkeerassistent

Uw wagen parkeren zonder dat u er zelf in zit? Het kan. Want uw smartphone fungeert nu ook als afstandsbediening. De Mercedes me-app vindt de geschikte parkeerplek en zorgt voor automatisch in- en uitparkeren.

Concierge Service

Concierge Service

Deze personal assistant beantwoordt vragen, geeft adviezen, boekt tickets, helpt u bij het maken van reserveringen in hotels en restaurants, en nog veel meer.

Naast deze services heeft Mercedes me nog veel meer handige functies die het u onderweg makkelijker maken.

Meer Info

* Neem voor meer informatie over functionaliteit en geschiktheid van uw model contact op met uw Mercedes-Benz dealer.

Get connected

Get connected

En geniet van de intelligente online wereld van Mercedes me:

1

Maak uw account aan

Registreer u online op www.mercedes.me en accepteer de gebruiksvoorwaarden.

2

Bevestig uw registratie

U ontvangt een e-mail waarmee u uw registratie kunt voltooien: nadat u uw persoonlijke wachtwoord heeft ingevoerd, wordt uw Mercedes me account geactiveerd.

3

Koppel uw account

Nu hoeft u alleen nog maar uw Mercedes-Benz met uw account te koppelen. Neem hiervoor contact op met uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz.

4

Geniet van de voordelen

Wij wensen u veel plezier met alle voordelen die Mercedes me u te bieden heeft.

X

Persoonlijke gegevens

Producten

Sroll Up Icon