Welkom in de digitale wereld van Service Experience

Alle informatie, inspiratie en aanbiedingen op één platform.

Het Service Experience Magazine staat deze winter volledig in het teken van mooie avonturen in uw Mercedes-Benz. Op dit online platform kunt u alle aanbiedingen en producten uit het magazine rechtstreeks bestellen. Bovendien vindt u hier extra tips en inspiratie om 100% voorbereid te vertrekken.

Veel plezier!

ReadyToGo

ReadyToGo

100% klaar voor een winters avontuur.

Heeft u deze winter een roadtrip of shortski gepland? Ontdek onze all-in ReadyToGo wintercheck, de handigste inpaktips en de beste reisapps van het moment om optimaal te genieten van uw reis.

Winterwielen

Winterwielen

De basis voor een veilige rit.

Bij koud of nat weer en gladde wegen maken winterbanden het verschil. In onze ruime selectie Mercedes-Benz Originele Winterbanden vindt u premium banden die 100% afgestemd zijn op uw wagen.

Collection

Collection

Allemaal sterren onder de kerstboom.

De allermooiste cadeaus om vrienden en familie mee te verrassen vindt u in de Mercedes-Benz Collection. Van stijlvolle koffers tot unieke juwelen en horloges: ontdek snel onze collector’s items.

Mobilo & Advance Next

Mobilo & Advance Next

Garanties op maat van het leven.

Pech, een ongeval of onvoorziene herstellingen? Onze gratis Mobilo pechverhelping en Advance Next garantie zijn er om u het leven makkelijker te maken.

Mercedes me

Mercedes me

Uw voertuiginformatie altijd en overal binnen handbereik.

De slimme connectiviteitsservices van Mercedes me openen een wereld aan mogelijkheden. Wilt u altijd en overal op de hoogte zijn van de status van uw auto én toegang hebben tot nuttige informatie? Dat kan: ontdek hoe u uw auto met de digitale wereld van Mercedes-Benz verbindt.

X

Persoonlijke gegevens

Producten

Sroll Up Icon